Rozak-case-study-logo

Dizajn webu Rožák

Nová stránka pre polyfunkčnú budovu v centre Púchova – Rožák. Prezentácia projektu a súčasne kanál na predaj priestorov.
Webstránka projektu
Rozak-case-study-logo

Dizajn webu Rožák

Nová stránka pre polyfunkčnú budovu v centre Púchova – Rožák. Prezentácia projektu a súčasne kanál na predaj priestorov.
Webstránka projektu

Dizajn webu Rožák

Nová stránka pre polyfunkčnú budovu v centre Púchova – Rožák. Prezentácia projektu a súčasne kanál na predaj priestorov.

Webstránka projektu

Dizajn loga

 

Prvým krokom spolupráce bol návrh loga. Projekt doposiaľ žiadne oficiálne logo nemal, takže sme začínali s čistým papierom. Snažili sme sa o dojem stability, modernosti a precíznosti. Inšpiráciu sme čerpali hlavne z krivky strechy, tak ako ju vidí chodec z ulice ale tiež z tvaru pôdorysu a špecifického rozmiestnenie okien. Po niekoľkých desiatkach experimentov a pár kolách konzultácie s klientom sme sa dopracovali k finálnemu návrhu.

Dizajn loga

 

Prvým krokom spolupráce bol návrh loga. Projekt doposiaľ žiadne oficiálne logo nemal, takže sme začínali s čistým papierom. Snažili sme sa o dojem stability, modernosti a precíznosti. Inšpiráciu sme čerpali hlavne z krivky strechy, tak ako ju vidí chodec z ulice ale tiež z tvaru pôdorysu a špecifického rozmiestnenie okien. Po niekoľkých desiatkach experimentov a pár kolách konzultácie s klientom sme sa dopracovali k finálnemu návrhu.

Vertikálna verzia loga pre umiestnenie na budove

 

Špecifickým požiadavkom pri tomto logu bolo vytvorenie vertikálnej varianty, ktorá bude umiestnená na boku budovy. Spolu s návrhmi loga samotného sme teda klientovi prezentovali aj ukážku umiestnenia na fasáde. Zistili sme, že niektoré verzie, ktoré fungovali horizontálne, už vertikálne veľmi nefungovali resp. boli horšie ako iné.

Farebnosť bola inšpirovaná prezentačnými vizualizáciami budovy. Odtiene šedej sme oživili pridaním signálnej modrej ako akcentovej farby. Táto farba tvorí s šedými odtieňmi vynikajúci kontrast a oživuje celý vizuál stránky.

Zvolili sme rozloženie stránky s fixným bočným menu na ľavej strane obrazovky. Toto riešenie je menej používané ako klasické horizontálne menu a pôsobí lepšie pre stránku s menším množstvom stránok. Dizajn obsahuje veľké hranaté šedé plochy v kontraste s oblými modrými tlačidlami.  Jemné šedé pozadie je inšpirované farbou fasády budovy.

Na stránke je použitý náš vlastný systém na výber poschodí a priestorov. Poschodia sú “zliate” s pozadím stránky. Systém je editovateľný a vie sa prispôsobiť klientovi a jeho meniacim sa požiadavkám na rozloženie priestorov.

 

 

 

Stránka je plne optimalizovaná pre pohodlné používanie na mobiloch a tabletoch.

Páčila by sa vám takáto spolupráca? Sme na telefóne aj emailoch, tešíme sa na váš kontakt.